Om La Collina
Produkter
Inspiration
Nyheter
Kontakt
Utbildning
Generic selectors
Exact matches only
Exact matches only
Search in title
Search in title
Search in content
Search in content
Search in excerpt
Hidden
Färsk handgjord pasta fylld med basilikapesto och ost
1
Blanda riven ost, ricotta, ströbröd och pesto till en jämn röra.
2
Kavla ut pastadegen tunnt, placera klickar av basilikaröran med mellanrum på degen, pensla mellanrummen med vispad äggvita. Placera nästa ark av pasta deg ovanpå, pressa ihop mellanrummen och få ut så mycket luft som möjligt ur kuddarna.
3
Skär eller sporra sedan ut kuddar i valfri form. Vid behov kan kanterna pressas med en gaffel för att hålla ihop. Eller använd en utstickare för ravioli.
4
Koka pastan ett par minuter i välsaltat vatten, låt rinna av och servera genast med lite extra pesto och riven ost.
Ingredienser
1 sats färsk pasta
(se grundrecept)
½ brk
basilikapesto
½ dl riven pecorino eller
parmesan
½ dl ricotta
½ dl ströbröd
1 äggvita
Please share:
Share this...
Facebook
Pinterest
Twitter
Linkedin