Om La Collina
Produkter
Inspiration
Nyheter
Kontakt
Generic selectors
Exact matches only
Exact matches only
Search in title
Search in title
Search in content
Search in content
Search in excerpt
Search in posts
Search in posts
Search in pages
Search in pages
Hidden
Neroneris med salsiccia
Neroneris med salsiccia
1
Koka riset enligt anvisning på paketet, gärna i grönsaksbuljong.
2
Stek eller grilla salsiccianhel eller i mindre bitar.
3
Lägg upp salsiccianoch riset på ett fat och toppa med alceneropesto och några droppar citronsaft.
4
smaka ev av med salt o peppar, men både buljongen och salsiccianger bra sälta.
buon appetito! smaklig måltid!
Ingredienser
1 pkt Neroneris Alce Nero
Alcenero grönsaksbuljong
1 pkt Val Rendena salsiccia ( ca 3,25 gr)
novello olivolja
salt och peppar
alcenero kronärtskocks, zucchini eller tomatpesto
alcenero citronjuice
Please share:
Facebook
Google+
Twitter